perjantai 7. syyskuuta 2012

Sisu rekattu

Sisu löytyy nyt myös KoiraNetistä eli sain vihdoinkin aikaiseksi tehdä Kennelliittoon rekkaamisen. 


Sisu täyttää huomenna 8kk. Niin se aika menee. Korkeuskasvu lienee hiipunut, kun on vähän jo kropaltaan alkanut vankistua eikä paino enää ole noussut samaan malliin. Painoa on kertynyt nyt 16,3kg, joten siitä on kasvanut ihan komean kokoinen poika. Korkeutta en ole edes yrittänyt mitata :)


Aika metkaa on ollut koko viikon kestänyt flunssa ja keuhkoputkentulehdus. Sisu ja Pilkku ovat niin pitkästyneitä eloonsa, kun eivät ole päässeet kunnon lenkille nyt kuuteen päivään. Mistään muusta puuhasta puhumattakaan. Jouduin myös perumaan Pilkun jälkikokeen huomiselta, sillä en mitenkään olisi pystynyt tässä kunnossa kahta kilometriä laukkaamaan sen perässä maastossa. No, onneksi tuosta kokeesta ei ole mikään meillä varsinaisesti kiinni. Jälkikokeemme vanhenemiseen on vielä yli vuosi aikaa. Toisaalta paljon on jälkeä tullut kesän aikana treenattua ja olisi ollut tosi kiva mennä kokeeseenkin taitoja testaamaan.

Sisulle olen muutamia viikkoja sitten aloittanut opettamaan rullailmaisua operantisti. Tästä projektista ja sen etenemisestä kirjoitan erikseen lähitulevaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti