sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Uimakoulua ja patikkaa

Poikettiin patikalla Seitsemisen kansallispuistossa kesäkuun puolessa välissä. Meillä oli neljän ihmisen ja kahdeksan koiran porukka ja reissu sujui oikein hyvin myös kaikkien nuorisokoirien osalta. Itselläni oli mukana Sisu ja Pilkku. Kahtena päivänä tehtiin päiväpatikat ja yöpymispaikkana oli Pitkäjärven tukkilaiskämppä. Illalla saunottiin ja katseltiin terassilla hiljaista järvimaisemaa. Kiva välillä patikoida myös isommalla porukalla.


Huoltoa
Vesikoirat kävivät Piiralla muutama viikko sitten. Pilkulla ainoastaan lukko rintarangassa. Rosy alkaa jäykistymään. Selkärankaan ei saa enää liikettä. Toivottavasti etupää kestäisi vielä vähän aikaa, koska sitten on seinä vastassa kun se ei enää rasitusta kestä. Nivelten levon jälkeinen jäykkyys ja kipu ovat tämän kesän uusi ja ikävä juttu. On vaikea tulla autosta lenkin jälkeen pois tai päästä nojatuolista liikkeelle.


Patikoija tauolla
Uimakoulu
Sisu on ollut uimakoulussa. Uimamaisteriksi on pitkä matka, kun esikoulusta pitää aloittaa. Lähdettiin siitä, että se ei varpaitaan veteen laittanut. Nyt hakee lelua niin pitkältä, kuin jalat vielä ylettävät pohjaan. Naurettavintahan tässä on se, että sen seurana asuu kaksi vesikoiraa, jotka uivat mielellään ja että asumme itse järven rannalla. Veteenmenoon ensimmäisellä kerralla opasti kannustavaan tyyliin noutaja Ada. Sen jälkeen minäkin olen kelvannut vesileikkikaveriksi. Muutama kuva Marian kamerasta:


Kotisivut historiaa
Poistin vanhat kotisivut käytöstä ja siirsin tekstit tänne blogiin koirille omiksi sivuiksi. Täytyy muokkailla tekstejä joskus uuteen uskoon ja laittaa tuoreempia kuvia. Sitten syksymmällä... Ny ei kerkee.

Ai niin, viime sunnuntaina olin jännässä seurassa. Oltiin kaverin kanssa jäljestämässä ja lenkillä samassa metsässä karhun kanssa. Kolme tuntia samoilla mättähillä, mutta ei sitten törmätty ja asia selvisi vasta poislähtiessä, kun paikalle tullut tuttava näki karhun autosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti