tiistai 6. tammikuuta 2015

Tuotemainontaa

Tässä blogissa ei mitään tuotetta ole aikaisemmin esitelty, mutta poikkeus tulee nyt. Mikäli joku vesikoiran omistaja on yhtä kypsynyt pitkillä pakkaslenkeillä koiran anturoiden väliin muodostuviin jääkökköihin kuin minä, niin tässä saattaa olla pientä helpotusta asiaan. Pilkulla on ollut nyt muutamalla lenkillä testauksessa WinterPad -voide. Valjakkourheilijat käyttävät tuotetta suojaamaan koiran tassuja ja polkuanturoita. Tuotteen luvataan antavan suojaa lumelta, jäältä, kylmyydeltä ja epätasaiselta alustalta. Hankin tuotteen oikeastaan Sisulle suojaamaan ja pehmentämään polkuanturoita, mutta Sisu ei ole sitä vielä testannut.

Pilkulla voidetta on ollut nyt kahdella lenkillä. Molemmilla pakkasta n. -16 astetta ja lenkit ovat kestäneet n. 1,5h. Tuoretta pakkaslunta on ollut poluilla välillä runsaastikin ja toisella lenkillä kahlattiin pitkä tovi koskemattomassa lumessa, joten materiaalista jääkökköjen muodostumiseen ei ollut pulaa. Molemmilla lenkeillä kahteen jalkaan oli laitettu voidetta ja kahteen ei. Molemmilla kerroilla ne tassut, joissa voidetta ei ollut, olivat muodostaneet isot jääkököt. Ne tassut, joissa oli voidetta, jääkökköjä ei ollut tai jäätä oli muodostunut vain pieniä nuppineulanpään kokoisia rakeita, jotka irtosivat helposti pois.
Pilkulla on tassuissa vaalea karva, joka on hyvin pehmeää. Tämän vuoksi se on aina kerännyt paljon jäätä anturoiden väliin. Levitin voidetta runsaasti nimenomaan anturoiden väliseen osaan ja voitelin sieltä karvat läpikotaisin, jotta sain karvoihin vettä kestävän kalvon aikaiseksi.

Tuote ei sisällä vettä, joten se ei jäädy. Ainesosat: vaseliini, sinkkioksidi, eteeriset öljyt. Tuotteessa on ihan miellyttävä tuoksu eteeristen öljyjen vuoksi ja tuoksu ehkäisi varmaan myös sen, että Pilkku ei halunnut nuolla voidetta pois.

Jatkamme testailua talvisissa olosuhteissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti